Leib lammastele
3 posters
Lehekülg 1, lehekülgi kokku 1
Leib lammastele
Hei! Mina olen siis ka väga värske lambapidaja - tegelikult lausa tänasest . Lambatited on 3 ja 4 kuu vanused. Siit tekkiski küsimus, et vanasti vanaema juures anti lammastele ikka maiustuseks leiba. Kui vanalt võiks hakata neid selliste asjadega meelitama?
Kiti- Postituste arv : 4
Re: Leib lammastele
Mõnele julgele olen paari kuu vanuses natuke pakkunud, aga tegelikult pole üldse hea - siis ootavad iga kord mingit nänni "mammalt" ja suur kisakoor läheb lahti. Kui kindlal söögiajal anda, siis teine asi:)
Roosi- Postituste arv : 125
Pakkusin ka eile - no ei tahtnud nad mult midagi. Aga küll me harjume üksteisega - järgmine kord proovin porgandiga ära osta
Kiti- Postituste arv : 4
Loomalastega on vahest nii, et neile tuleb lihtsalt leivapala suhu pista ja hoida peoga niikaua koonu kinni kuni nätsutavad ja aru saavad, et on hea. Muidu kipuvad välja sülitama. Rinna pealt sügamisega saab ka taltsaks harjutada. Minul käivad kõige arglikumad hüpikud kohe lauda peaukse lähedale lõõga. Siis peamiselt ongi nii, et astun lauta, suhtlen nendega kõigepealt- näevad, et ei tee äkilisi liigutusi, räägin madala häälega, sügan, vahest ka mõni maius- ja nagu võluväel, hiljemalt uueks karjatamisperioodiks jälle maailma parim sõber olemas!
Similar topics
» kuuse,- männioksad ja okkad lammastele
» Pidamistingimused lammastele ja kitsedele
» Söödad lammastele
» Vahendid kitsedele/lammastele
» Lammastele ravimtaime põld
» Pidamistingimused lammastele ja kitsedele
» Söödad lammastele
» Vahendid kitsedele/lammastele
» Lammastele ravimtaime põld
Lehekülg 1, lehekülgi kokku 1