Kitsede ja lammaste foorum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Leib lammastele

3 posters

Go down

Leib lammastele Empty Leib lammastele

Postitamine  Kiti Püh Märts 25, 2012 6:29 pm

Hei! Mina olen siis ka väga värske lambapidaja - tegelikult lausa tänasest Smile . Lambatited on 3 ja 4 kuu vanused. Siit tekkiski küsimus, et vanasti vanaema juures anti lammastele ikka maiustuseks leiba. Kui vanalt võiks hakata neid selliste asjadega meelitama?

Kiti

Postituste arv : 4

Tagasi üles Go down

Leib lammastele Empty Re: Leib lammastele

Postitamine  Roosi Teis Märts 27, 2012 1:02 pm

Mõnele julgele olen paari kuu vanuses natuke pakkunud, aga tegelikult pole üldse hea - siis ootavad iga kord mingit nänni "mammalt" ja suur kisakoor läheb lahti. Kui kindlal söögiajal anda, siis teine asi:)
Roosi
Roosi

Postituste arv : 125

Tagasi üles Go down

Postitamine  Kiti Teis Märts 27, 2012 2:15 pm

Pakkusin ka eile - no ei tahtnud nad mult midagi. Aga küll me harjume üksteisega - järgmine kord proovin porgandiga ära osta Very Happy

Kiti

Postituste arv : 4

Tagasi üles Go down

Postitamine  Gevalia Teis Märts 27, 2012 9:05 pm

Loomalastega on vahest nii, et neile tuleb lihtsalt leivapala suhu pista ja hoida peoga niikaua koonu kinni kuni nätsutavad ja aru saavad, et on hea. Muidu kipuvad välja sülitama. Rinna pealt sügamisega saab ka taltsaks harjutada. Minul käivad kõige arglikumad hüpikud kohe lauda peaukse lähedale lõõga. Siis peamiselt ongi nii, et astun lauta, suhtlen nendega kõigepealt- näevad, et ei tee äkilisi liigutusi, räägin madala häälega, sügan, vahest ka mõni maius- ja nagu võluväel, hiljemalt uueks karjatamisperioodiks jälle maailma parim sõber olemas!
Gevalia
Gevalia

Postituste arv : 182

http://sites.google.com/site/mlehis/kitsed

Tagasi üles Go down

Postitamine  Sponsored content

Sponsored content

Tagasi üles Go down

Tagasi üles

- Similar topics