Söödad lammastele
4 posters
Lehekülg 1, lehekülgi kokku 1
Söödad lammastele
Käisin täna endises Konekesko/Farmplantis uurimas lammaste lisasöötasid.
Lammastele oli kahe tootja mineraalid: Lammas Hertta Muro(soome) 22,63 EUR/25 kg ja (sakslaste Agravis) Vita Miral 16.87EUR/25 kg. Soovitav anda talve lõpp, kevade algus.
Lammas Hertta soomekeelne info siit: http://www.suomenrehu.fi/548.html?tid=51&tyyppi1=Lampaat&tyyppi2=Kivenn%C3%A4isrehut
Kas kellelgil juba ka kogemusi?
Lammastele oli kahe tootja mineraalid: Lammas Hertta Muro(soome) 22,63 EUR/25 kg ja (sakslaste Agravis) Vita Miral 16.87EUR/25 kg. Soovitav anda talve lõpp, kevade algus.
Lammas Hertta soomekeelne info siit: http://www.suomenrehu.fi/548.html?tid=51&tyyppi1=Lampaat&tyyppi2=Kivenn%C3%A4isrehut
Kas kellelgil juba ka kogemusi?
Söödad kitsedele
Sain kitsede söötmise kohta sellise info Farm Plantilt:
Kui kitsed on piima tootmis eesmärgil soetatud siis soovitame lisasöödaks anda Calcium Herttat. Kui kitse piimatoodangu maht ja kvaliteet ei ole oluline siis võib sööta ka Lammas Herttat.
Kui kitsed on piima tootmis eesmärgil soetatud siis soovitame lisasöödaks anda Calcium Herttat. Kui kitse piimatoodangu maht ja kvaliteet ei ole oluline siis võib sööta ka Lammas Herttat.
Re: Söödad lammastele
Herta Murot sõid kitsed vägagi kõheldes. Hoopis paremad (foorumis varemgi mainit) on Rotaks-R loomasöödad. Lammastele- kitsedel siis Schaffit keragen. Ei leia nüüd hoobilt mõnda arvet aga analoogidest kallimad küll polnud. Ma pääsesin ka transp. kuludest iga kord ses mõttes, et kaup toodi tavaliselt mõne poe või farmi jaoks mingil ajal siiapoole ja kuna niikuinii Põlva/Võrru asja, sain oma värgi kätte, ühtlasi ajatasin oma linnakäigud sellele päevale.
Nende kanade lisasöödaga munesid kanad talv läbi, hobusööt (Josera Joker) kah väga asjalik, hoopis teine välimus suksudel.
Nende kanade lisasöödaga munesid kanad talv läbi, hobusööt (Josera Joker) kah väga asjalik, hoopis teine välimus suksudel.
Panen siia lingi uuesti selle firma kohta, hetkel kanade mineraale kuskilt välja ei loe, küll aga on tibupildid logol.
http://rotaks.ee/
http://rotaks.ee/
Mina oma lambatittedele tellisin vasikate starterit Veskimeistrilt, sildil on kirjas, et antakse ka võõrutamisel talledele. Minu omadele maitseb!
Ja kuna mul on endal pisike Kiti Kanala Söödatuba, kus seni olen pakkunud müügiks enamasti söötasid kodulinudele ja vähesel määral ka küülikutele, siis nüüd tänu oma uutele lemmikutele plaanin laiendada oma sortimenti ka lammaste osas (lakukausid olid juba eelnevalt saadaval)
Ja kuna mul on endal pisike Kiti Kanala Söödatuba, kus seni olen pakkunud müügiks enamasti söötasid kodulinudele ja vähesel määral ka küülikutele, siis nüüd tänu oma uutele lemmikutele plaanin laiendada oma sortimenti ka lammaste osas (lakukausid olid juba eelnevalt saadaval)
Kiti- Postituste arv : 4
Oskad sa panna mingi täpsema sööda nime? Kas Veskimeistril transport hinna sees?
Me oleme mitu aastat andnud viljale lisaks talledele Anu Aida starterit (ka tegelikult vasikate oma), hästi süüakse. Anu Aidas ka kõige odavam mineraal, kott oli vist 11-12 eur. Ja lutitalled said see aasta nende piimapulbrit.(Denkamilk Klassik)
Rotaksi müsli on hea lõhnaga ja kui vilja vähe (ja vähe tallesid), ka soovitan:)
Kui kuskil Farmplanti poes soomlaste Primo graanuleid on, need sobivad samuti hästi talledele.
Me oleme mitu aastat andnud viljale lisaks talledele Anu Aida starterit (ka tegelikult vasikate oma), hästi süüakse. Anu Aidas ka kõige odavam mineraal, kott oli vist 11-12 eur. Ja lutitalled said see aasta nende piimapulbrit.(Denkamilk Klassik)
Rotaksi müsli on hea lõhnaga ja kui vilja vähe (ja vähe tallesid), ka soovitan:)
Kui kuskil Farmplanti poes soomlaste Primo graanuleid on, need sobivad samuti hästi talledele.
Roosi- Postituste arv : 125
Nim ongi vasikate starter wizaniga. Kott on 25kg ja kohale toovad küll, kuid miinimumtellimus on 500kg. No meil on nad nüüd selle maitse suhu saanud ja söövad teda usinasti Eks ma tulevikus proovi Anu Aida oma ka ära, üldiselt on mõlemad tootjad väga kvaliteetsed.
Kiti- Postituste arv : 4
Similar topics
» kuuse,- männioksad ja okkad lammastele
» Leib lammastele
» Pidamistingimused lammastele ja kitsedele
» Vahendid kitsedele/lammastele
» Lammastele ravimtaime põld
» Leib lammastele
» Pidamistingimused lammastele ja kitsedele
» Vahendid kitsedele/lammastele
» Lammastele ravimtaime põld
Lehekülg 1, lehekülgi kokku 1