Kitse hakkliha
3 posters
Lehekülg 1, lehekülgi kokku 1
Kitse hakkliha
Olen söönud kitseliha ahjust, aga kas keegi on teinud ka nt hakkliha või segu hakkliha(siga +kits)? Kuidas koos püsib?
hakkliha
Tegin just üleeile kitseliha ja sealiha hakkliha segu ja küpsetasin pihve .Väga head ja maitsvad said .
oksavana- Postituste arv : 11
Re: Kitse hakkliha
Kas mahlased ka jäid, sealiha peaks seda mahlasust ju andma?
Minule endale meeldib searasva lisamine toitudesse, kui mõni liha kuiv.
Minule endale meeldib searasva lisamine toitudesse, kui mõni liha kuiv.
kitsehakkliha
Said vägahead praadisin veel searasvaga ja said head mahlased .Soovitan soojalt .
oksavana- Postituste arv : 11
ma olen teinud hakklihast kotlette - riivsai piimasisse, hakitud sibul ja liha + maitseained, vat seda küll ei mäleta kas muna oli ka või ei.... aga eks pannil ole näha, kui ei seisa koos muna juurde...
Meil läheb põhi liha hakklihamasinasse. Alati kui söögitegemise aeg on käes on juba ju sööjatel kahvlis peos, pole siis aega neid kintse hautada.
Sea rasv üks asendamatu asi jah. Muidugi tööd on palju selle lõikumise ja sulatamisega
Meil läheb põhi liha hakklihamasinasse. Alati kui söögitegemise aeg on käes on juba ju sööjatel kahvlis peos, pole siis aega neid kintse hautada.
Sea rasv üks asendamatu asi jah. Muidugi tööd on palju selle lõikumise ja sulatamisega
Kilu-Mari- Postituste arv : 91
Mul endatehtud puhast searasva purkidega. Enda arvates ei ole üldse keeruline. Meie teeme nii:
http://tolplatalu.blogspot.com/2012/03/kodune-searasv.html
http://tolplatalu.blogspot.com/2012/03/kodune-searasv.html
keldriga ma pole proovinud... alati arvanud, et läheb käest ära. Aga muidu jah, tegevus sama ainult ploomirasv tuleb poest
Kilu-Mari- Postituste arv : 91
Lehekülg 1, lehekülgi kokku 1