Seebitegu.
+3
Kilu-Mari
ülle
Pennu
7 posters
Lehekülg 1, lehekülgi kokku 1
Seebitegu.
Siin üks minu lemmikblogisid, mida käin lugemas. Olen selle retsepti järgi teinud kitsepiima seepi. Loodan, et Ülle ei pahanda kui selle siia üles panen, sest blogi on ka avalik ja seep tuleb hea
http://vanaolevi.wordpress.com/seebitegu/
http://vanaolevi.wordpress.com/seebitegu/
Pennu- Postituste arv : 39
Re: Seebitegu.
aga kust ma seebikivi võiks saada?
Kilu-Mari- Postituste arv : 91
Seebikivi müügi leiad järgmisest alapealkirjast, kus on seebitarvikud. Mina ostsin esimeste seepide tegemiseks seebikivi keemiakauplusest, seal on heal lapsel mitu nime( torupuhasti granuleeritud ).
Parem küsi kaupluses otse
Parem küsi kaupluses otse
ülle kirjutas:Ei pahanda, vastupidi, väga armas kui saab positiivse tagasiside Aitähh!
Mul on südamest hea meel, et leidsid aega siia foorumisse sisse põigata. Lugedes blogi on mul jäänud mulje, et Vanaolevi talus on ööpäevas "54t." Imetlen imearmsaid lambaid ja milline õppematerjal, AITÄHH
Mina olen kasutanud vanaolevi südamekujulisi seepe ja pean ütlema, et äraütlemata pehmed on, mitte nagu poe "kuivikud".
Mina olen tellinud seebikivi sellisest kohast http://paradiisimesila.com/ , sealt saab ka mesilasvaha. Postiga tuleb koju kätte ja hind oli odavam kui mujalt (aiandus- ja mesinduskauplus Baltijaama taga Kopli uulitsas). Kookoserasva ostan Stocmanist ja hind on ka enam vähem sama kui Saaremaalt tellida, vist natsa odavam. Aga aitähh kõikide hääde sõnade eest. Vana-Olevis ikka 24h päevas nagu mujal ja pole ullu ühti jääb aega eneselegi
Kitsepiima seep ei tulnud välja
Tere
Kas oskate aidata. Seep jäi vedel, peale vormi valamist hakkas õli veidi välja valguma. Praeguseks on 1,5 ööpäeva haudunud kastides pehme puderjas mass. Kas on ettepanekuid, mida teha? Ühe väikese osa panin muidu kohe pliidile ja keetsin u 1,5 h vahepeal segades, see mass segunes ja praeguseks ka kõvastunud, mitte küllväga - tuleb pehmemat sorti seep.
Kas paneks selle ka kõik pliidile? Kas oli seebikivi vähe - kuigi retsepti järgi (seal on vedelaid õlisid küll tahkete vastu liiga palju...)?
Kas oskate aidata. Seep jäi vedel, peale vormi valamist hakkas õli veidi välja valguma. Praeguseks on 1,5 ööpäeva haudunud kastides pehme puderjas mass. Kas on ettepanekuid, mida teha? Ühe väikese osa panin muidu kohe pliidile ja keetsin u 1,5 h vahepeal segades, see mass segunes ja praeguseks ka kõvastunud, mitte küllväga - tuleb pehmemat sorti seep.
Kas paneks selle ka kõik pliidile? Kas oli seebikivi vähe - kuigi retsepti järgi (seal on vedelaid õlisid küll tahkete vastu liiga palju...)?
Katriin- Postituste arv : 1
Tere.
Suur huvi endal kah seebivalmistamisega tegeleda, ehk keegi annab näpunäiteid algajale?
Suur huvi endal kah seebivalmistamisega tegeleda, ehk keegi annab näpunäiteid algajale?
tunexdore- Postituste arv : 2
Sellesama teema kohe esimeses postituses on link Ülle väga heade näpunäidete lehele, ise ka täpselt nende järgi teinud ja toimib.
Lehekülg 1, lehekülgi kokku 1